Software-BarCode

Acasa    Certificari    Referinte    Personal    Noutati    Servicii    Produse    Distributie    Software    Partenerii Nostri    Contact

Smart Grids Contracte de CercetareFonduri structurale

BarCode

Echipamentele din instalatiile energetice cuprinse in programul de mentenanta trebuie monitorizate constant, de aceea identificarea lor rapida este imperios necesara. Identificarea automata solutioneaza problemele legate de inventariere, iar combinarea ei cu dispozitive de identificare portabile duce la o solutie integrata ce imbunatateste cu mult procesul de inventariere.

Prin intermediul dispozitivului de scanare a etichetelor se realizeaza citirea codurilor de bare si transmiterea acestora catre aplicatia de gestiune, instalata pe calculatorul portabil (laptop).

O solutie eleganta pentru unele aplicatii, aleasa si pentru aceasta versiune a sistemului informatic realizata de Nova Industrial SA, este de a instala un cititor de coduri de bare folosind metoda de conectare moderna: USB.

Modul de interconectare a cititorului de coduri de bare

Semnalele citite de catre scanner sunt transmise direct catre aplicatia software Nova BarCode si sunt tratate de aceasta ca si cand ar fi introduse direct de la tastatura (dupa instalarea driverului de scanner sau a unui soft adecvat – daca este necesar).

Programul de gestiune specific colecteaza (printr-o operatie de sincronizare) informatiile achizitionate de catre cititorul portabil.

Dupa identificarea cu succes a unui echipament, acestuia i se pot atasa informatii generale si buletine de incercare.

Detalii echipament

Utilizarea BarCode va deschide utilizatorilor posibilitatea accesarii rapide a tuturor informatiilor despre echipamentele din gestiunea proprie si la care trebuie efectuate:

  • lucrari de mentenanta;
  • intocmirea rapoartelor de probe si verificari efectuate;
  • prelucrarea rezultatelor prin comparatie cu rezultatele de la furnizor sau cu unele anterioare;
  • salvarea rezultatelor probelor si verificarilor pe laptop in vederea completarii bazei de date;
  • tiparirea rapoartelor de incercare;

Aplicarea acestui sistem de gestiune si urmarire a lucrarilor necesita un volum de investitii extrem de redus comparativ cu profitul realizat.

Tehnologii folosite: Microsoft Visual C++, BD Paradox.