Peste 20 de ani de experiență în sectorul energiei electrice! Expertiză tehnică / evaluare / recondiționare oferită pentru sute de transformatoare de mare putere și echipamente primare de 110 – 750 kV! NOVA INDUSTRIAL S.A. a fost consultantul oficial al CNTEE Transelectrica, pe perioada 2015 – 2018, in domeniul “Statii electrice”, a doua oara consecutiv dupa perioada 2011 – 2014! Competența noastră, pentru siguranța voastră!

PD-MIMS (PowerPD)

PD-MIMS (System de Monitorizare a Izolatiei Motoarelor) detecteaza descarcarile partiale generate din interiorul motoarelor sau generatoarelor de inalta tensiune.

PD-MIMS (Sistem de monitorizare a izolatiei motorului) detecteaza descarcarile partiale generate din interiorul motoarelor si generatoarelor de inalta tensiune si localizeaza descarcarile partiale pe fiecare faza (A,B sau C) folosind cuplaje capacitive.

Acest sistem executa monitorizarea starii izolatiei motorului/generatorului prin analiza QM/NQN. PD-MIMS scaneaza plaja 200KHz – 300MHz si determina frecventa descarcarilor partiale.

Caracteristici:

  • Monitorizare on-line continua (baza de date);
  • Monitorizare continua si detectare predictiva a conditiilor anormale din motoare si generatoare;
  • Genereaza un semnal de atentionare privind potentialele defectiuni pentru a minimiza timpul pierdut cu acestea si costurile neasteptate;
  • Reducerea costurilor de mentenanta.
PD-MIMS (POWERPD)