Peste 20 de ani de experiență în sectorul energiei electrice! Expertiză tehnică / evaluare / recondiționare oferită pentru sute de transformatoare de mare putere și echipamente primare de 110 – 750 kV! NOVA INDUSTRIAL S.A. a fost consultantul oficial al CNTEE Transelectrica, pe perioada 2015 – 2018, in domeniul “Statii electrice”, a doua oara consecutiv dupa perioada 2011 – 2014! Competența noastră, pentru siguranța voastră!

PD-MCC&M400A (PowerPD)

Sistem de diagnoza on-line a echipamentelor electrice (cabluri, motoare) prin monitorizarea descarcarilor partiale

PD-MCC&M400A este un sistem de diagnoza on-line al echipamentelor electrice care detecteaza si analizeaza generarea descarcarilor partiale echipamente electrice cum ar fi cabluri si motoare. Patru sensori de emisii acustice (AE) se instaleaza in afara echipamentelor electrice pentru a detecta semnalele de descarcari partiale. Poate fi facut clustering pana la maximum 32 de unitati folosind RS485. Sistemul include si un program software care permite accesarea echipamentului de la distanta folosind un modem si RS-4854. Monitorizarea caracteristicilor descarcarilor partiale este transmisa si afisata in timp real.

Caracteristici:

  • Monitorizare continua si detectare predictiva a conditiilor anormale din cabluri si motoare;
  • Evitarea unor defectiuni costisitoare prin managementul efectiv al riscurilor;
  • Genereaza un semnal de atentionare privind potentialele defectiuni pentru a minimiza timpul pierdut cu acestea si costurile neasteptate si pentru a usura mentenanta;
  • Reducerea drastica a intreruperilor de alimentare;
  • Reducerea costurilor de mentenanta.
PD-MCC&M400A (POWERPD)