Peste 25 de ani de experiență în sectorul energiei electrice! Expertiză tehnică / evaluare / recondiționare oferită pentru sute de transformatoare de mare putere și echipamente primare de 110 – 750 kV! NOVA INDUSTRIAL S.A. a fost consultantul oficial al CNTEE Transelectrica, pe perioada 2015 – 2018, in domeniul “Statii electrice”, a doua oara consecutiv dupa perioada 2011 – 2014! Competența noastră, pentru siguranța voastră!

Personalul nostru

Capacitatea firmei consta in inaltul profesionalism al colectivului de specialisti (cercetatori stiintifici, profesori universitari, ingineri si tehnicieni) multi recunoscuti in tara si strainatate pentru pregatirea si experienta lor vasta in domeniul electroenergetic.

NOVA INDUSTRIAL S.A. si/sau specialistii sai sunt membri ai mai multor comitete sau asociatii nationale, ca de exemplu: CNR-CIGRE, CER-CEI, IEEE, etc.

O valoare deosebita pentru activitatea desfasurata o constituie puternica baza de date, acumulata pe parcursul indelungatei activitati in domeniul energetic de majoritatea specialistilor firmei si dotarea speciala cu echipamente de mare tehnicitate pentru mentenanta, incercarea, monitorizarea si diagnoza instalatiilor electrice .

Experti Tehnici Principali

MOLDOVEANU Constantin, Dr. Ing.        CV

Constantin Moldoveanu a obtinut gradul de inginer in specialitatea “Masini si Aparate Electrice” la Institutului Politehnic Bucuresti – Facultatea de Electrotehnica si gradul de doctor inginer in domeniul “Masurari electrice” la Institutul Politehnic Iasi – Facultatea de Electrotehnica. Este recunoscut in tara si strainatate ca expert tehnic in domeniul transformatoarelor de putere: specificatii tehnice pentru achizitii, constructii, testare, diagnoza, mentenanta, monitorizare on/off line, sisteme expert, asset management, life management, revitalizare on-site, analiza defectelor si incidentelor, expertizare tehnica, etc.

VLAICU Constantin, Dr. Ing.

A absolvit in 1968 Facultatea de Inginerie Electrica a Universitatii Politehnica din Bucuresti si detine titlul de dr. ing. din 1979. In prezent este Director de Inovare la NOVA INDUSTRIAL S.A. (unde a colaborat in cadrul a 3 proiecte de CD). A participat la: 25 contracte de cercetare stiintifica finalizate in calitate de director de proiect si 35 de contracte de cercetare ca participant, finalizate cu peste 17 aparate , instalatii sau proiecte de instalatii originale unele aflate in functiune la ICEMENERG, IAEM, NOVA INDUSTRIAL sau in laboratoarele UPB. Detine 3 brevete inventii. A efectuat 3 stagii in strainatate la SUPELEC Franta, City University Londra. Competente si aptitudini tehnice: RELANSIN – Expert evaluator – 2000 – prezent; MENER – Expert evaluator – 2002 – 2003; TEMPUS JEP 7615/1993 – Participant – 1991 – 1995; LEONARDO (proiect DISNOTECH) – Director coordonator – 1998 – 2001; FP6 – Expert evaluator – 2004 – prezent.

IONITA Irene, Executive MBA [drd.]

A obtinut in 1998 diploma in Informatica Economica la Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica Bucuresti ; A obtinut in 2003 diploma in Executive Master in Business Administration – Executive MBA, oferita de CNAM – PARIS (Conservatoire National des Arts et Métiers), in colaborare cu Institutul National de Dezvoltare Economica si Academia de Studii Economice Bucuresti. In prezent este doctorand la UPB, Bucuresti ; In cadrul NOVA INDUSTRIAL SA a participat, printre altele, la realizarea si implementarea aplicatiilor de investitii prin fonduri europene / grant-uri pentru cercetare, inclusiv realizarea de planuri de afaceri, documente financiare, prospectari, studii de piata, etc. Rezultate proiecte depuse: 4 proiecte aprobate pe POS-Cresterea Competitivitatii Economice (O233, O232, O311) + 1 proiect aprobat si in desfasurare pe programul POC. Manager de proiect pentru 2 proiecte finalizate pe POS-Cresterea Competitivitatii Economice (O233).

GONI Florin Jan, Ing.

Florin Goni a obtinut gradul de inginer in specialitatea “Electroenergetica” de la Institutul Politehnic Bucuresti – Facultatea de Energetica. Este expert tehnic recunoscut in domeniul descarcatoarelor de protectie la supratensiuni si a izolatoarelor: proiectare, fabricatie, incercare, exploatare, mentenanta, etc.

MOLDOVEANU Ivona, Chimist

Ivona Moldoveanu a obtinut gradul de “licentiat in chimie – fizica” de la Universitatea Bucuresti, Facultatea Chimie, Sectia Chimie Fizica. Este specialist recunoscut in domeniul analizei cromatografice a gazelor dizolvate in uleiul electroizolant din transformatoare de putere, transformatoare de masura sau cabluri electrice de inalta tensiune.