Peste 25 de ani de experiență în sectorul energiei electrice! Expertiză tehnică / evaluare / recondiționare oferită pentru sute de transformatoare de mare putere și echipamente primare de 110 – 750 kV! NOVA INDUSTRIAL S.A. a fost consultantul oficial al CNTEE Transelectrica, pe perioada 2015 – 2018, in domeniul “Statii electrice”, a doua oara consecutiv dupa perioada 2011 – 2014! Competența noastră, pentru siguranța voastră!

Contract Nr. 144/19.08.2008

Finantare: SC Nova Industrial SA si SC Dason Electro SRL

Cofinantare: Buget de Stat – Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica

Programare: INOVARE Categorie de proict: PDP

Denumirea proiectului: Echipament pentru monitorizarea complexa a statiilor de inalta tensiune

Durata contractului: 24 luni

Autoritatea Contractanta: Agentia Manageriala pentru Cercetare Stiintifica, Inovare si Transfer Tehnologic – POLITEHNICA din Bucuresti

Proiectul asigura modernizarea ofertei SC NOVA INDUSTRIAL S.A. prin introducerea in fabricatie a unui nou produs cu un puternic caracter inovativ, fiind primul de acest gen propus pentru piata interna.

Obiectivul principal al implementarii lui in productia de serie consta in cresterea fiabilitatii functionale si a eficientei in exploatare a ansamblului alimentarilor auxiliare prezente in statiile moderne de transformare, transport si distributie a energiei electrice.

Sistemul se integreaza in tendinta actuala de reinnoire a echipamentelor prezente in SEN si se aliniaza ultimelor tehnologii tip SMART GRIDS .

Consortiul de executie al lucrarii:

  • SC NOVA INDUSTRIAL SA Bucuresti;
  • UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI;
  • SC DASON ELECTRO SRL Bucuresti;