Despre noi – Certificari

Acasa    Certificari    Referinte    Personal    Noutati    Servicii    Produse    Distributie    Software    Partenerii Nostri    Contact

Smart Grids Contracte de CercetareFonduri structurale
Despre noi

NOVA INDUSTRIAL S.A. este una dintre cele mai cunoscute si mai experimentate firme de consultanta in domeniul energetic , 100% cu capital romanesc, 100% privat, ce activeaza cu succes pe piata romaneasca inca din 1996.

mai multe detalii   >>

Certificari

NOVA INDUSTRIAL S.A. are implementat, certificat si mentine un Sistem de Management integrat (Calitate – Mediu – SSO) conform standardelor     ISO 9001/2015, ISO 14001/2015, OHSAS 18001/2008 si ISO 45001/2018.

NOVA INDUSTRIAL S.A. este autorizata de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei pentru urmatoarele tipuri de activitati:

  • incercari de echipamente electroenergetice;
  • proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiune de 0,4 kV;
  • proiectare de statii electrice si a partii electrice a centralelor;

Compania este de asemenea printre putinii furnizori de produse si servicii autorizati de catre marii operatori din domeniul energetic din Romania:

  • CNTEE Transelectrica S.A.;
  • SMART S.A.;
  • Electrica S.A. .

Laboratorul companiei este de asemenea certificat si autorizat de catre Ministerul Sanatatii (Autorizatie de laborator de gradul II – nr. 2715/08.04.2013), sa testeze si sa masoare noxele specifice pentru instalatiile electrice de 50Hz (noxe generate de campurile electrice si magnetice produse de instalatiile mentionate).

Certificari si Atestari

Diplome

Distinctii si Medalii Internationale